Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس طرح تنفس جنگل بهره‌برداری از درختان غیرقابل احیا و شکسته و خشک بلامانع است اما متاسفانه وزارت جهاد کشاورزی هر گونه بهره‌برداری را ممنوع کرده این در حالی است که که حجم زیاد و انبوهی از درختان شکسته وارد رودخانه‌ها شده و در هنگام بارندگی زمینه وقوع سیل را تشدید و خسارت ها را افزایش می دهد و به گفته یک نماینده مجلس مازندران برای احیا و حفاظت از جنگل و همچنین پیشگیری از بروز آتش سوزی و سیلاب باید اجازه برداشت از درختان غیرقابل احیا صادر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش بلاغ، استان مازندران به‌واسطه شرایط خاص آب و هوایی و اقلیمی و به خاطر وجود عوامل پایدار و ناپایدار متعدد، همه ساله شاهد سیل‌های متعددی است که توسعه استان را با مشکلات متعددی مواجه کرده است و بودجه‌ای که باید صرف امور توسعه‌ای استان و رفع مشکلات مردم در بخش‌های مختلف شود، صرف بازسازی و جبران خسارت‌های ناشی از سیل و آن هم در حد بسیار جزیی، مختصر و موقتی می‌شود.


عدم ساماندهی رودخانه‌ها و اجرای ناقص طرح تنفس از دلایل سیل

عضو مجمع نمایندگان استان مازندران بر لزوم ساماندهی رودخانه های مازندران تاکید کرد و گفت: باید از درختان غیرقابل احیا بهره برداری شود تا زمینه تشدید سیلاب ها را فراهم نکند.

عبدالله رضیان با تاکید بر لزوم ساماندهی رودخانه های مازندران برای پیشگیری از وقوع سیلاب، گفت: به دلیل افزایش میزان آورده رودخانه ها و اینکه رودخانه ها گنجایش حجم بالا را ندارند باید ساماندهی آنها در دستور کار قرار گیرد زیرا وقوع سیل را تشدید می‌کند.

نماینده مردم قائم شهر، سوادکوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه برداشت از رودخانه حدود 5 سال است مدیریت شده است، افزود: در این رابطه مشکلی نداریم و مشکل اصلی و علت وقوع سیل عدم ساماندهی رودخانه ها و اجرای ناقص طرح تنفس است.

وی با یادآوری طرح تنفس جنگل گفت: بر اساس این طرح بهره‌برداری از درختان غیرقابل احیا و شکسته و خشک بلامانع است اما متاسفانه وزارت جهاد کشاورزی هر گونه بهره‌برداری را ممنوع کرده این در حالی است که که حجم زیاد و انبوهی از درختان شکسته وارد رودخانه‌ها شده و در هنگام بارندگی زمینه وقوع سیل را تشدید و خسارت ها را افزایش می دهد.

لزوم برداشت و بهره برداری از درختان فرسوده و غیرقابل احیا

این نماینده مردم در مجلس دهم، با تاکید بر لزوم برداشت و بهره برداری از درختان فرسوده و غیرقابل احیا، یادآور شد: برای احیا و حفاظت از جنگل و همچنین پیشگیری از بروز آتش سوزی و سیلاب باید اجازه برداشت از درختان غیرقابل احیا صادر شود.

رضیان افزود: علت وقوع سیلابی که در سوادکوه داشتیم و باعث تخریب چندین پل شد درختان شکسته‌ای بود که جلوی جریان مسیر رودخانه را گرفته بود.

عضو مجمع نمایندگان استان مازندران با انتقاد از اینکه بسیاری از صنایع چوب مازندران به دلیل نبود وکمبود مواد اولیه رو به تعطیلی هستند، تصریح کرد: از وزارت جهاد کشاورزی انتظار می رود مجوز برداشت از درختان غیرقابل احیا را صادر کند تا مشکلات به حداقل برسد.

تاثیر منفی طرح تنفس جنگل در سیل اخیر نمایان شد

نماینده مردم شهرستان های تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از نبود مدیریت خردمندانه برای رودخانه های غرب مازندران گفت: باید نگاه جدیدی در این زمینه ایجاد شود تا در آینده با کمترین آسیب ها مواجه شویم.

شمس اله شریعت نژاد افزود : زیر ساخت های این منطقه تحمل دبی طغیانی رودخانه ها را ندارند و متاسفانه بسیاری از آنها بر اثر سیل اخیر تخریب شده اند و یا در شرف تخریب هستند.

وی با انتقاد از تخریب بند های انحرافی کشاورزی ساخته شده توسط وزارت نیرو ، اظهار داشت: تخریب این سازه ها که به تازگی احداث شده نشان می دهد که هیچگونه مطالعات کارشناسی از رودخانه های این منطقه صورت نگرفته و مردم حق دارند که اعتراض کنند.

شریعت نژاد خاطرنشان کرد : هم اکنون کیفیت پل ها و راه های ارتباطی احداث شده توسط وزارت راه و شهرسازی در این منطقه زیر سوال رفته و تخریب این سازه های جدید مایه خجالت و شرمساری است.

نماینده مردم شهرستان های تنکابن، رامسر و عباس آباد همچنین با زیر سوال بردن مدیریت منابع جنگل ها تصریح کرد: طرح تنفس جنگل که به پیشنهاد دولت و توسط مجلس مصوب گردید اقدامی غیر کارشناسی بود که در سیل اخیر تاثیر منفی خود را نشان داد.

وی افزود: درختان پیر، فرسوده و آفت زده جنگل های منطقه در مسیر سیلاب قرار داشتند که قدرت تخریب را افزایش داد و اگر آنها جمع آوری شده بودند این خسارت ها به حداقل می رسید.

به گفته شریعت نژاد، ساحل دریا و رودخانه های شمال کشور مملو از تنه درخت شده و این مسئله نشان می دهد که باید طرح تنفس جنگل مورد بازنگری قرار گیرد.

وی یادآور شد: قوانین باید در جهت رفاه و آسایش مردم باشد تا میزان رضایتمندی آنها به حداکثر برسد.

چرا طرح سیلاب شهری تهیه نمی‌شود؟

نماینده مردم چالوس در مجلس با انتقاد از وزیر کشور به دلیل عدم تدوین طرح جامع سیلاب شهری، از دولت خواست هر چه سریعتر برای حل این معضل چاره اندیشی کند.

قاسم احمدی لاشکی با بیان اینکه متاسفانه در هفته های گذشته سیلی در غرب استان مازندران آمد، گفت: نکته اصلی این است که چرا هر چند سال یکبار چنین حادثه ای در این منطقه رخ می دهد و حتی موجب خسارت جانی می شود؟ باید از مسئولان پرسید مسئولیت جان باختن مردم با چه کسی است؟

وی خطاب به وزیر کشور افزود: چرا طرح سیلاب شهری را تهیه نمی کنید؟ این درحالی است که چندین بار به وزیر راه و شهرسازی اعلام کردیم که پل های منطقه در معرض فروریختن هستند، اما تاکنون توجهی نشده است. اکنون نیز چند پل در چالوس و نوشهر در انتظار فروریختن به سر می برند. در واقع چرا تا وقتی که می توان با 40 تا 50 میلیون تومان مشکل را حل کرد، اجازه می دهید خسارت 40 میلیارد تومانی به منطقه وارد شود، بنابراین باید تمامی اتفاقات فوق را ناشی از سوء مدیریت دانست.

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اضافه کرد: چندین روستای نوشهر و چالوس هر ساله از این سیل خانمانسوز آسیب های جدی می بینند لذا باید هر چه سریعتر چاره اندیشی کرد.

وی در پایان بیان کرد: در همه جای دنیا رودخانه ها موجب توسعه می شوند اما در ایران ویرانی، تخریب و نابودی و کشتن مردم را به دنبال دارند، لذا دولت و هیات دولت هرچه زودتر این موضوع را تعیین تکلیف کنند.

به گزارش بلاغ، کمتر جایی از استان مازندران است که با سیل و مشکلات ناشی از آن بیگانه باشد، شاید اگر درباره سیل از مردم گلوگاه، بهشهر و نکا در شرق مازندران، ساری، سوادکوه، جویبار، قائم‌شهر، بابلسر و آمل در مرکز استان و یا نوشهر، چالوس، عباس‌آباد، تنکابن و رامسر در غرب استان و یا بهتر بگوییم مردم تمام مناطق استان سوال شود، تنها "آهی" خواهند کشید و می‌گویند سال‌هاست این قصه تکراری می‌آید و می‌گذرد، ما صبور و مسؤولان بی‌تفاوت هستند، شاید منظور مردم خوب این دیار علوی از بی‌تفاوتی مسؤولان، گرمی آنها در زمان سیل و عکس‌های سلفی که با سیل می‌گیرند و فراموشی بعد سیل و یا بهتر بگوییم انجام اقداماتی، جزیی و مختصر بلافاصله بعد سیل و نداشتن برنامه‌ای عملیاتی، جامع و کامل برای رفع تدریجی این معضل خانمان‌سوز در مناطق مختلف استان است.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۰۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید ابراهیم رئیسی سه شنبه شب در دهمین گفت‌وگوی زنده تلویزیونی رییس جمهور با مردم درباره عملیات وعده گفت: ابعاد عملیات وعده صادق باید در نشست‌های مختلف و محافل علمی، پژوهشی، سیاسی و امنیتی مورد بحث‌ و بررسی قرار گیرد.

رئیس‌جمهور عملیات وعده صادق را موجب غرور ملی دانست و گفت: همه این‌ عملیات را ستودند. این عملیات می‌تواند در سایر حوزه‌ها زمینه رفع مشکلات، اجماع سازی و غرور ملی را به دنبال داشته باشد.

رئیسی تاکید کرد: غزه جلوه نورانیت، مقاومت و ایستادگی،  صبر و دلدادگی به خدا است. پیروز این میدان از نظر همه صاحب نظران سیاسی در دنیا مردم مقاوم فلسطین و ناکامان این میدان رژیم صهیونیستی و حامیان آن است.

رئیس‌جمهور ادامه داد: رژیم صهیونیستی دچار استیصال و شکست شده است؛ یکی از جلوه های این استیصال، حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق است. عملی که بر خلاف همه قوانین و مقررات بین المللی بود. بعد از آن رهبر انقلاب اسلامی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی تنبیه خواهد شد و این وعده ای که دادند به دست رزمندگان ما تحقق پیدا کرد.

ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد

رئیسی‌جمهور وعده صادق را جلوه بسیار روشن عقلانیت انقلابی دانست و افزود: این عملیات جلوه زیبایی از همکاری میدان و دیپلماسی و رسانه بود. همه بخش‌ها در این عملیات همکاری داشتند و ثابت کردند ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد و می تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: باید با قدرت ظاهر شد؛ البته همواره اعلام کرده ایم این عقلانیت می تواند در همه زمینه‌ها کار را پیش ببرد.

آیت الله رئیسی اضافه کرد: در مقابل گفتمان عقلانیت انقلابی، دیپلماسی التماسی قرار دارد. عقلانیت انقلابی گفتمانی است که جواب می‌دهد و تاکنون گفتمان برتر بوده است.

 


به گزارش خبرنگار ایرنا،  نخستین گفت و گوی آیت الله رئیسی با مردم در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ برگزارشد که واکسن کرونا، ساخت مسکن و رفع مشکل کمبود کالاهای اساسی سه محور مهم در میان سخنان رئیسی بود.

همچنین در ۲۶ مهر ۱۴۰۰ دومین گفت وگوی تلویزیونی رئیسی با مردم برگزار شد که رئیس جمهور به طرح مسأله حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، معیشت مردم را با مذاکرات رفع تحریم گره نمی زنیم، پرداخت حقوق کارمندان بدون استقراض از بانک مرکزی گریزی زد.

۱۴ آذر ۱۴۰۰ آیت الله رئیسی برای سومین بار میهمان نگاه های مردم از قاب تلویزیون بود که واکسن کرونا، رفع کامل دغدغه گرانی کالاهای اساسی و رونمایی از سیاست خارجی «همسایگی» از نکات مهم مطرح شده بود.

کمی بیش از یک ماه و نیم بعد از سومین مصاحبه تلویزیونی رئیس جمهور، ۵ بهمن ۱۴۰۰ آیت الله رئیسی برای بار چهارم گفت‌وگوی رودرروی تلویزیونی با مردم داشت، گفت وگویی که این بار از واکسن کرونا فاصله گرفته و تجارت خارجی کشورمان را محل بحث و بررسی قرار می دهد.

پنجمین گفت وگوی تلویزیونی رئیسی را شاید بتوان یکی از مهم ترین گفت وگو های وی با مردم دانست زیرا در جریان این گفت وگو، رئیس جمهور از افزایش مبلغ یارانه ها به نفری ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان خبر داد.

رئیس‌جمهور در ششمین گفت‌وگوی مستقیم خود با مردم، شنبه ۴ تیر ۱۴۰۱ پخش شد که توزیع ارز ترجیحی بر سر سفره مردم، مقابله دولت سیزدهم با تورم ماهانه ۶۰ درصد و کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردی، اجرای اصلاحات اقتصادی با اجماع تمام مسئولان و دست‌اندرکاران، مقابله جدی با تخلفات افزایش بی ضابطه قیمت‌ها ناشی از حذف ارز ترجیحی، توسعه روابط همسایگی با هدف افزایش سرمایه‌گذاری خارجی و دنبال کردن اهداف و برنامه‌های قانون جوانی جمعیت، از مهمترین محورهای صحبت‌های بی‌واسطه آیت‌الله رئیسی با مردم بود.

هفتمین گفت وگوی تلویزیونی آیت الله رئیسی که تاریخ چهارشنبه ۶ مهر ۱۴۰۱ انجام شد، پر از نکات سیاست خارجی دولت سیزدهم بود. رئیس جمهور در هفتمین گفتگوی زنده تلویزیونی با مردم به تشریح نتایج و دستاوردهای حضور خود در دو نشست مهم سران شانگهای و مجمع عمومی سازمان ملل و نیز تحلیل رخدادهای روزهای اخیر کشور و تاکید بر استقبال از نقد و اعتراض و عدم پذیرش آشوب و اغتشاش پرداخت.

آیت‌الله رئیسی ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ در هشتمین گفت‌وگوی زنده خود با مردم کشورمان به دغدغه دولت نسبت به نوسانات قیمت‌ها و تلاش در جهت رفع آن، رفع تعهدات ارزی صادرکنندگان از طریق بانک مرکزی، عدم تاخیر در پرداخت یارانه و حقوق کارکنان دولت علی‌رغم همه مشکلات، مدیریت و منابع و مصارف، عقب نبودن دولت از وعده ایجاد اشتغال و تحقق وعده ساخت یک میلیون مسکن در سال، تعهد و اقدامات دولت در زمینه مبارزه با فساد، همت دولت در تکمیل پروژه‌های بر زمین مانده مسکن و تحقق اقدامات مثبت دولت در ارتقای کیفیت فضای مجازی و طرح فراگیر و چند لایه اجتماعی برای کاهش هزینه‌های درمانی اشاره کرد.

 

در حال تکمیل ....

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صنعت مازندران نیم مرده است/حرائم بلای جان سوادکوه
  • تشدید بارش‌های بهاری در آسمان مازندران
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد
  • برنامه‌های کاروان زیرسایه خورشید در استان یزد تشریح شد + فیلم
  • پیگیری مطالبه اهالی بخش ناغان از نابودی درختان بلوط بر اثر آفت برگ خوار
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • هیچگونه قطع درختان جنگلی در فندقلو اتفاق نیفتاده است
  • جلوه گری شکوفه‌های درختان گیلاس در جنگل فندقلو اهر + فیلم
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد
  • طغیان رودخانه گلسار بر اثر بارش‌های اخیر + فیلم